KARABAKH LIFE
Главная
|
Регистрация
|
Вход
Приветствую Вас
Гость
|
RSS
Главная
»
2011
»
Մարտ
» 15
ԱՐՑԱԽՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ
Դեռևս հին ժամանակներից ադաթ(ավանդույթ) կար` Ճաշերն անվանել ըստ դրանց բաղադրատոմսի մեջ մտնող բանջարի կամ մրգի:
Օրինակ, Փիրփոտ (նաև`Փիփերթ) - ասել է թե Փիրփոտով ջրիկ կերակուր, որի բաղադրության մեջ մտնում է կարտոֆիլ, սխտոր,կինձ:
Ավելուկ
(Իվիլյուկ)
Բուղլամա
-գոլորշու` շալքի մեջ եփած միս
Բըռնավ
(դդում) լոբի` երկուսն էլ կանաչ, կիսա-եփած, կիսա-տապակած
Բըռնի
(դդում) տապակա
...
ԿԱՐԴԱԼ ՇԱՈՈՒՆԱԿՈՒԹՅՈՒՆԸ »
Просмотров:
4355
|
Добавил:
Crow-Big-Black
|
Дата:
2011-03-15
|
Комментарии (0)
Меню сайта
ԲԱՐԻ ԳԱԼՈՒՍՏ ԱՐՑԱԽ
ԼՂՀ ՔԱՐՏԵԶ
ԺԱՄԱՆԱԿԱԳՐՈՒԹՅՈՒՆ
ԵԿԵՂԵՑԻՆԵՐ
ՏԱՐԱԶ
ՄԻԹԱ ԳՅԱՓ (ՀՈՒՄՈՐ)
ՊԱՏԿԵՐԱՍՐԱՀ
ԱՐՑԱԽՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ
ԹԽՎԱԾՔՆԵՐ
ՍՏԵՓԱՆԱԿԵՐՏ
ԱՌՕՐՅԱ
ՔՆՆԱՐԿՈՒՄՆԵՐ
ԲԼՈԳ
ԻՆՏԵՐՆԵՏ-ԽԱՆՈՒԹ
ՆՅՈՒԹԵՐԻ ԿԱՏԱԼՈԳ
ՄՏՆԵԼ
Block title
ԳՈՎԱԶԴ
ԳՈՎԱԶԴ
People Group
Контекстная реклама
Раскрутка сайта
заработок на сайте
Block title
Block content
ՓՆՏՐԵԼ
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтов
-
uCoz