Приветствую Вас Гость | RSS
Главная » 2011 » Մարտ » 15
Դեռևս հին ժամանակներից ադաթ(ավանդույթ) կար` Ճաշերն անվանել ըստ դրանց բաղադրատոմսի մեջ մտնող բանջարի կամ մրգի:
Օրինակ, Փիրփոտ (նաև`Փիփերթ) - ասել է թե Փիրփոտով ջրիկ կերակուր, որի բաղադրության մեջ մտնում է կարտոֆիլ, սխտոր,կինձ: 
Ավելուկ(Իվիլյուկ)
Բուղլամա-գոլորշու` շալքի մեջ եփած միս 
Բըռնավ (դդում) լոբի` երկուսն էլ կանաչ, կիսա-եփած, կիսա-տապակած
Բըռնի (դդում) տապակա
Просмотров: 4355 | Добавил: Crow-Big-Black | Дата: 2011-03-15 | Комментарии (0)

Меню сайта
ՄՏՆԵԼ
Block title
ԳՈՎԱԶԴ
ԳՈՎԱԶԴ
Block title
Block content
ՓՆՏՐԵԼ